Excursión gastronómica y de historia de Nueva Orleans
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Excursión gastronómica y de historia de Nueva Orleans
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Excursión gastronómica y de historia de Nueva Orleans

3 h
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Acerca de esta actividad
Reúnase con el guía en el barrio francés por la tarde y comience su recorrido gastronómico de Nueva Orleans en SoBou, uno de los tres restaurantes propiedad de la galardonada familia Commander's Palace. Tome asiento y relájese mientras se deleita con tres platos inspirados en la comida en la calle que muestran la moderna cocina de Nueva Orleans: chicharrones de cerdo fritos, albóndigas de morcilla con mostaza criolla, y boniato y beignet de pato coronado con fondue de foie gras.
Escuche la historia de la cocina de Louisiana, comenzando por las contribuciones culinarias de las tribus indias americanas hasta la llegada de los europeos y los africanos del oeste que crearon sus sabores criollos. Le informarán sobre la geografía única del sur de Luisiana, así como de los orígenes lingüísticos de decenas de platos locales, desde los "beignets" y "étouffée" a "gumbo" y "jambalaya".
Si lo desea, compre una bebida en el bar antes de hacer una parada en Pepper Palace Hot Sauce Bar, donde podrá degustar docenas de diferentes salsas picantes, salsas barbacoa, aliños secos, condimentos, y mucho más.
La tercera parada es Leah's Pralines, una tienda de caramelos fundada en 1933. Tras aprender su historia, podrá probar un praliné criollo y la cama de beicon quebradiza.
A continuación, pruebe dos invenciones de Nueva Orleans: la muffuletta y el po-boy. Ambos se sirven en la inmersión funky NOLA Po-boys, un establecimiento con un inmenso menú. Analice la historia de los siglos XIX y XX de los inmigrantes de Nueva Orleans mientras prueba el poboy de bagre frito sobre pan francés recién horneado al estilo de Nueva Orleans antes de pasar al muffuletta ligeramente calentado: un bocadillo de estilo italiano de jamón, salami, mortadela, queso provolone, queso mozzarella y ensalada de aceitunas estilo Nueva Orleans.
La siguiente parada es Tujague's, el segundo restaurante más antiguo de Nueva Orleans, que sirve cocina criolla clásica desde 1856. Descubra las contribuciones culinarias de los carniceros del mercado francés mientras se deleita con un delicioso plato: ternera al estilo bávaro cocinada a fuego lento.
Su última parada será Dickie Brennan's Tableau, donde podrá disfrutar de un delicioso Gumbo de marisco. Tableau es propiedad y está dirigido por un distinguido restaurador local y se encuentra en el corazón de Nueva Orleans, en la histórica Plaza Jackson. Cuando el recorrido finalice, empezará la hora feliz en Tableau.
La visita a pie cubre aproximadamente 2,4 km (1,5 millas) a un ritmo relajado.
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Incluido
  • Almuerzo
  • Propinas para servidores en establecimientos.
No incluido
  • Bebidas distintas del agua
  • Propina para guía (opcional)
  • Recogida y regreso al hotel.
Adicional
  • La confirmación se recibirá en un plazo de 48 horas después de hacer la reserva, en función de la disponibilidad
  • Este tour ofrece un menú fijo. No ofrecemos una opción sin gluten, sin cerdo o vegetariana.
  • Funciona en todas las condiciones climáticas, vístete apropiadamente
  • Accesible en silla de ruedas
  • Se pueden llevar coches de bebés
  • No hay cargo para bebés en cochecitos.
  • Los viajeros deben tener un nivel medio de forma física
Características
Turismo
95%
Cultural
85%
Comida
60%
Original
15%
Opiniones
4.9
210
K
KVINCENT1
5 | 2019-09-23

Kudos to Dr. Gumbo for not dumbing down the tour and providing solid historical, culinary and local customs facts, factoids and antidotes to this tour. Too often guides go for the yucks and quick laughs and don't take the message seriously. There are blatant commercial efforts to buy a drink or a discussed goodie, but no pressure. I even spent a few extra bucks - it's vacation in a great place with a well spend couple of hours. From Po Boys to Boudin with foie gras dipping sauce it was an experience!

W
Wendy N
5 | 2019-08-20

Magic Mike was our guide, and he was fantastic. Very interesting history mixed with the right amount of humor, and the food samplings were fantastic.

D
Debra F
5 | 2019-07-03

Our tour guide Lindsey was so knowledgable and fun. The stories and history are very interesting and informative. The food was delicious! Very worth every penny.

C
Christy Q
4 | 2019-07-03

Our guide was awesome and delivered a great history tour. The food was really good but we stopped at pepper palace where all of the hot sauce is made in Tennessee. Kinda odd seeing as how two of the worlds beat hot sauces are made in LA.

J
J.dilworth
5 | 2019-07-03

This was a great tour and Lindsey was a wonderful guide. I learned a lot of history and ate some amazing food.

K
Kerry M
5 | 2019-04-12

Excellent tour. We walked around the Quarter and sampled food at maybe 7 places. Crawfish beignet, crackle, brisket, pralines, gumbo, po-boy, muffuletta, and hot sauces. We were too full for dinner! Not super good for physically challenged due to poor quality of sidewalks. Lots of historical tidbits to go with the food.

D
Debra T
5 | 2019-02-26

Excellent Tour - Great Food with very well presented historical information intertwined. Dylan was a fantastic tour guide and engaged each of the participants.

D
Deborah K
5 | 2019-01-14

This was by far the best tour we've taken in New Orleans, and we've taken several. Our tour guide, Ben, was incredibly knowledgeable on the history, the culture and the cuisine(s) of NOLA. We learned so much from him! The stops on the tour were very interesting as well, and the food "samples" excellent. I say "samples" because by the time the tour was over, we were too stuffed to even think about dinner. Our stops were Sobu, The Pepper Palace, Laura's Pralines (be sure to try the bacon and pecan brittle), NOLA Po Boys, Tujague's, and Tableau. This $70 was worth every cent. I highly recommend it. If you take one tour in NOLA, take this French Quarter Food and History one.

L
Laura A
5 | 2018-11-02

We got Ben! He was a local, had great tips, recommendations and knowledge! Highly recommend!Fun way to explore the French quarter. Food was not that crazy, so don't worry if you're not an adventurous eater. Not for anyone that is vegetarian or gluten free. Small groups, ours had 10. Really great tour would do again!

l
laura m
5 | 2018-09-20

I loved our guide, Ben, I have learned so much about New Orleans and the different types of foods, Ben is the best story teller, the history of the area, how different things got their names. I learned so much about Creole and Cajun, the history of the French Quarter. Ben is the best. I will recommend this tour to all my friends.

C
Cynthia D
5 | 2018-09-14

Lindsey was the most amazing tour guide. We really got to know some of New Orleans history and its food. The food OMG true Cajun and Creole. Make sure that you go on this tour.

A
Angiebud1
5 | 2018-09-13

Great tour guide-so much information given out.Great food and walk around French Quarter sampling local food

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